Slobodan i Davide Kovač (©MN Press)
Slobodan i Davide Kovač (©MN Press)

Radnički sve jači: Posle Majstorovića, potpisao i Davide Kovač

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.08.21. | 16:41

Mladi odbojkaš se posle nekoliko godina vratio u kragujevački klub

Novi odbojkaš Radničkog iz Kragujevca je Davide Kovač. Samo dan pošto su iz kluba objavili da je ugovor potpisao reprezentativni libero Neven Majstorović, došla je vest da će i mladi član nacionalnog tima biti novo pojačanje.

Kovač ima 21 godinu i pokriva poziciju primača servisa. Nalazi se na širem spisku selektora Slobodana Kovača za predstojeće Evropsko prvenstvo, ali nije trenutno sa ekipom na pripremnom turniru koji se igra u Ukrajini. On je tokom prethodne sezone igrao za Spartak iz Subotice, a pre toga je branio boje Niša u dva navrata, bugarske Dobruđe, italijanske Kasteljane, Partizana. Odbojkaški put je počeo upravo na mestu gde se sada vraća u dresu Radničkog.

Izabrane vesti


Kragujevački klub će u novu sezonu ući sa velikim ambicijama. Doveli su Kubanca Rikarda Kalvu iz subotičkog Spartaka, mladog Jovana Vukmirovića iz kraljevačke Ribnice i doskorašnjeg kapitena Partizana Lazara Koprivicu. Kao poslednja dva pojačanja stigli su Neven Majstorović, koji pored libera može da igra i primača servisa, i Davide Kovač.


tagovi

Davide Kovač

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara